Hvordan gå fram for å oppnå hyttedrømmen

Når vi er enige om hyttemodell med alle valgfrie løsninger og pris, gjennomfører vi hele byggeprosessen og overleverer ferdig hytte med nøkkelen i døra. 
Vi kan også levere ferdig møblert hytte, med inventar som står i stil med hytta. Vi samarbeider kun med seriøse underleverandører og lover en problemfri byggeprosess og overtakelse av hytta.
Vi følger lover og regelverk og benytter kontrakt etter Norsk Standard. Vi stiller økonomisk garanti for eventuelle feil og mangler i fem år etter overtakelse.

Når vi har kommet i kontakt er det trolig fordi du har fått interesse for Vegglifjell eller Numedal. Vegglifjell ligger to timer fra Oslo og Vestfold-byene, og er et av de aller nærmeste høyfjellsområdene til Oslofjorden. Vegglifjell er den nærmeste innfallsporten fra Oslofjorden til Hardangervidda, herfra er det høyfjell lenger enn du orker å tenke på å gå.
Vi har god oversikt over alle hytteområder på Vegglifjell, og kan hjelpe deg med å finne den rette tomta i området som passer for deg. Her er det mye å velge i, og viktig å tenke gjennom hva som betyr mest for ditt valg. Tomta må passe til den hytta som dere ønsker å sette opp. Dette gjelder både størrelse og helning på tomta, adkomst, solforhold og utsikt. Det er som regel mye å hente økonomisk ved å velge rett tomt som ikke trenger mer opparbeiding enn nødvendig. Det gir også bedre resultat for omgivelsene ved at terrenginngrepene ikke blir unødig store.

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere et utall av løsninger på hyttemodeller. Det er ofte lurt å se litt på hva andre allerede har bygget, det er ikke alltid nødvendig å finne opp hjulet på nytt. Men de aller fleste ønsker sine personlige tilpasninger til løsninger som allerede finnes.
Vi hjelper deg med å finne gode og kvalitetsmessige løsninger. Kvalitet koster, men det gir glede i mange år framover. En solid hytte i stav og laft som er bygd på en faglig god måte holder i generasjoner. Vi samarbeider med Kurland Hus (tidligere Ecolaft) som holder til i Latvia, og som har levert flotte hytter til Norge i snart 15 år. Laftekunsten kom forresten til Norge fra Øst-Europa i vikingetiden, så vi viderefører på mange måter en eldgammel og solid tradisjon.

Sammen med vår grunnentreprenør hjelper vi til med å plassere hytta for å få til en optimal og kostnadseffektiv utnyttelse av tomta. Her er det mye å hente! 
De fleste tomter selges med veg fram til tomtegrense, strøm fra fordelingsskap nær tomta og felles vannforsyning. Avløp løses med tilkobling til felles anlegg eller eget anlegg på tomta. Stadig flere av hytteområdene på Vegglifjell har fiberbredbånd, dette gjelder spesielt områdene med litt tettere utbygging. Mobilnett med 4G er for øvrig godt utbygd på Vegglifjell.

Grunnmur støpes i betong, med rør og kabler på nøyaktig de rette stedene. Under grunnmur legges tett duk som sperre mot radongass.
Vi benytter gode og solide materialer som standard for gulv, veggpanel og himling (tak). Vi kan også her levere valg etter dine spesielle ønsker, bla. for listverk. Dører og vinduer skal passe til hyttene, og er naturligvis NDVK-godkjent av Norsk dør og vinduskontroll.

For løsninger på kjøkken, bad og annen innredning kan vi levere akkurat de løsninger som du ønsker. Det er flere gode og rimelige løsninger som dekker behovet for de fleste. For de som ønsker mer spesielle løsninger, samarbeider vi med den lokale leverandøren Uvdal Snekkerverksted som lager heltre, stilige innredninger for kjøkken, stue, baderom og soverom. De har også lang erfaring og god kompetanse på farger og stil.

For alt av elektrisk arbeid, våtrom og rør, peis og pipe, fliser og lignende skjer det hele tiden en utvikling, og vi samarbeider med seriøse leverandører som er oppdatert på hvilke løsninger som tilbys. Vi vil sette dere i kontakt med våre faste samarbeidspartnere. På toppen av det hele (helt bokstavelig) leverer vi torvtak med grøntgaranti.

Vi tar oss av byggesøknad og koordinering av alt arbeid mellom de ulike entreprenørene og håndverkerne. Det er viktig for gjennomføring at dette glir greit uten ekstra kostnader og tap av framdrift.