Nordre Kittilsland

Naturhytta samarbeider med eier av Nordre Kittilsland om bygge hytter på eiendommen. De 17 tomtene fordeler seg på tre områder; Gverset, Svartli og Hekåe. 

Gverset – på toppen av Vegglifjell

Ni av tomtene på Nordre Kittilsland ligger i et småkupert og vakkert landskap ved Gverset, 855-880 meter over havet. Tomtene er planlagt som fortetting av et etablert hyttefelt, og ble godkjent av Rollag kommune høsten 2019. Flere av tomtene har en unik beliggenhet når det gjelder utsikt og solgang, og må oppleves. Naturhytta leverer hytter spesielt tilpasset de ulike tomtene. Tomtene bør oppleves for å se hvor flotte de er! Ta kontakt for visning.

Hyttetomtene i Gverset ligger mellom 150 og 600 meter fra nærmeste hovedskiløype som går forbi området. Denne løypa er opparbeidet for å kjøres opp på den første snøen. Løypenettet på Vegglifjell består av mer enn 80 km med skiløyper i variert og flott terreng som varierer mellom høyfjell og fjellskog. Vegglifjell er snøsikkert, og ligger over 800 meter over havet. Det er kun 2 kilometer til fots eller ski til Veggli fjellstue, og under 10 minutter med bil til Vegglifjell Skisenter. Det er flere merkede stier og toppturer i fin dagsturavstand, bl.a. fra Gversettjønn til Daggrønuten. Herfra ser en både innover Hardangervidda og over til Gaustatoppen. Begge disse fjellene er fine dagsturmål hvis en vil bruke bil. 

Svartli – et tilbaketrukket og skjermet hytteliv

Fem av hyttetomtene på Nordre Kittilsland ligger i et idyllisk og skjermet område nord i Svartli, nesten uten eldre hytter. Adkomsten hit er lett, og tomtene ligger med god avstand og godt plassert i et småkupert område med fjellknauser og furutrær.

Dette feltet er avsatt for små hytter med skjermet beliggenhet og et enklere hytteliv. Det småkuperte området krever små hytter som tilpasses nøye til terrengformasjonene. Resultatet vil bli et unikt og idyllisk hytteområde for avslapping og rekreasjon. Her kan du lade batteriene i ro og fred i skjønne omgivelser!

Hekåe – et stille og etablert hytteområde

Tre tomter på Nordre Kittilsland ligger i det etablerte hytteområdet Hekåe. Adkomst hit er enkel, og området er skjermet for vær og vind. Her er det god avstand mellom nye og eldre hytter. Den idylliske bekken Hekåe renner mellom Hekåe og Svartli. Skiløypa går rett forbi tomtene i Hekåe.

For mer informasjon eller visning (tomtene bør sees), ta kontakt med Kjetil Heitmann på telefon 90 91 98 60 eller e-post: kjetil@naturhytta.com

For mer informasjon eller visning (tomtene bør sees), ta kontakt med Kjetil Heitmann på telefon 90 91 98 60 eller e-post: kjetil@naturhytta.com